Mer om

Vårt miljötänk

När du väljer att först komma till oss vid värk och smärta så bidrar du inte bara till din egen goda hälsa, du har dessutom gjort ett närproducerat val för vår miljö. 

Vi jobbar ständigt med att göra vårt arbete så miljövänligt som möjligt, allt ifrån källsortering, återvinning och val av miljövänliga produkter till att behandla med manuella terapier för att du som patient skall kunna korta tiden med värkmediciner eller tom om möjligt undvika operation. Det går dock inte alltid att utesluta dessa alternativ för just vissa specifika åkommor, men i de flesta fall så blir man besvärsfri eller känner sig betydligt bättre och rörligare efter behandling hos oss. Viktigast är att man får rätt vård på kortast tid, vi hänvisar givetvis vidare till annan sjukvård i de fall som det behövs och vi har goda kontakter.

Hos oss får du snabb, lindrande hjälp som gör att du förhoppningsvis slipper lång sjukskrivning och istället dessutom snabbt kommer igång med din fysiska aktivitet igen, allt för ditt välbefinnande och det är miljösmart!