Företag

Många företag väljer att komma till oss, både i förebyggande syfte men också när skada redan skett. Vissa arbetsplatser kräver besvärliga tunga lyft, mycket spring, stå och gå. På andra arbetsplatser är snarare fysisk inaktivitetet ett problem med mycket stillasittande framför datorskärm och skrivbord. Vi hjälper er oavsett med akuta skador, förslitningar, värk och smärta allt ifrån axel-, höft-, rygg-, nack- besvär till huvudvärk,  spänd käke mm.

Undvik eller korta ner långa sjukskrivningar. Hos oss får ni snabb hjälp vid värk och smärta i kroppens leder och muskler. Vi ger även individuellt eronomiskt anpassade övningar, råd och tips så att besväret helst inte kommer tillbaka.

Inga krångliga bindande avtal, det ska vara enkelt, smidigt och ge snabba resultat. Vi tillhandahåller i möjligaste mån akuttider varje vardag och det är bara ett telefonsamtal bort eller boka direkt On-line.

En del företag står för hela behandlings kostnaden för de anställda, andra delar kostnaden med den anställde eller hänvisar den anställde att själv söka till oss.

Clinic verkar för personalens genuina välmående. Vi erbjuder massage, naprapati, samtalsstöd och arbetsplatsbesök med ergonomisk rådgivning. 

Är ni i behov av förebyggande massage? Vi kommer gärna till er arbetsplats så personalen effektivt kan stanna kvar på jobbet. 

Det skall vara enkelt att prestera bättre! 

Kontakta oss för mer info@clinic.se

Du kan också ladda ner vår broschyr

 

 

Samarbeten – Företagshälsovård
Skaraborgshälsan

För fler företagstjänster så hänvisar vi till vår samarbetspartner inom företagshälsovård – Skaraborgshälsan. Besök dem på www.skaraborgshalsan.se för mer information om vad de kan hjälpa ert företag med. Skaraborgshälsan har mottagning på 8 orter runt om i Skaraborg. De utförför bl a hälsokontroller, arbetsmiljökartläggningar och föreläser inom hälsa och rehabilitering. Deras läkare bistår Clinics arbete och kan kopplas in när behov uppstår t ex vid remiss till röntgen / MR liksom andra utrednings- och behandlingsalternativ. Ni når Skaraborgshälsan lättast via deras hemsida men även på tel 010-3323000. För frågor kring kundavtal kontaktas Karin Ahlin 0760 – 224340 eller på karin.ahlin@skaraborgshalsan.se