• CLINIC NAPRAPAT & REHAB
  • Öppettider Mån-fre 8-17
    Akuttider
  • Lidköping 0510 222 00
    Nya Stadens Torg 10
  • email: info@clinic.se
Första hjälpen vid värk och smärta!

Nu behöver du inte gå med värk i rygg, nacke, axlar, armar, knän eller fötter. Inte heller med andra smärtor i leder eller muskler. Smärta är en signal från kroppen om att något inte står rätt till.

Har du besvär med…

... huvudvärk, migrän, yrsel, nackont, whiplash, knä, fot, axelvärk, ryggskott, höft, ischias eller lider av mus/tennisarm?
Det finns hjälp att få - kontakta oss.

Vad Clinic kan göra för dig privat

Vi hjälper dig att återfå din naturliga rörlighet.
Behandlingen syftar till att minska smärtan och återställa din kropps naturliga förmåga till rörlighet, att återställa funktionen och att hjälpa dig att förebygga framtida besvär.

Naprapaten utför behandlingar av ryggen, nacken, muskler och leder, t ex armbåge, knä och fot.
Vi börjar med att gå igenom din patient-berättelse och utför därefter en inledande undersökning.
Behandlingen består sedan av stretching och specifik ledbehandling som mobilisering och manipulation. Vid behov kompletteras behandlingen med annan fysikalisk behandling som TENS; en form av retström som kortvarigt minskar smärtan.

Massören utför hel- och halvkroppsmassage för att minska muskelspänningar. Det är ett effektivt och behagligt sätt att förebygga och behandla trötta och stela muskler.

Råd och träning efter förmåga

Vi gör individuellt anpassade träningsprogram och ger råd om arbetsställningar.

Du får personliga hemövningar, ergonomiska råd, motivation och kunskap om ditt tillstånd.

Vad Clinic kan erbjuda ditt företag

Vill ni förbättra er personals hälsa, skapa en bra vardag för era medarbetare, öka effektiviteten, samt minska sjukskrivningar?

Hälsa är en resurs både för individen och företaget. Hälsofrämjande är en affärsstrategi som har avgörande betydelse för företagets verksamhet och lönsamhet. I framsynta företag är hälsa och välmående en del av företagets vision och ett led i företagets strategi.

Musarm är inte normalt, även om det tyvärr är vanligt. Kunskapen om att använda sin utrustning på rätt sätt är avgörande för ett lyckat rehabiliteringsresultat. Det är vikigt att arbeta på ett för kroppen så skonsamt sätt som möjligt. Kroppen är byggd för rörelse.

Arbetsplatsens ergonomi är avgörande för att undvika framtida återkommande besvär.

Den företagshälsovård vi erbjuder utgår från varje individs situation. Naprapat eller massör kommer till er arbetsplats ett visst antal timmar i veckan för behandling. Med denna tillgänglighet kan er personal på ett tidsbesparande och enkelt sätt få behandling för jobbrelaterade muskelspänningar eller skador.

Personalen är även välkommen till vår klinik.
Friskare personal = färre sjukskrivningar